Sisterhood of Young Animation Auteurs
17 - 23 aug 2024

Stiri

Meniu blog
Delegația SYAA va participa la market-ul de scurtmetraje din Clermont-Ferrand
O delegație formată din șase absolvente din cadrul rezidenței SYAA va fi prezentă la Clermont-Ferrand Short Film Market, ce va avea loc în Franț..

SYAA - Spotlight on Emerging Talents la Festivalul Internațional de Animație Animest
Pe data de 10 octombrie, la Festivalul Internațional de Film de Animație Animest, evenimentul SYAA - Spotlight on Emerging Talents a reunit absolvenți..

Retrospectiva SYAA - programul Animest dedicat cineastelor din lumea animației, ajuns la cea de-a treia ediție
Programul de studiu intensiv dedicat cineastelor din Europa Centrală și de Est se încheie astăzi pentru artistele selectate la cea de-a treia ed..

11 creatoare de film de animație participă la cea de-a treia ediție a programului Sisterhood of Young Animation Auteurs
11 creatoare de film de animație participă la cea de-a treia ediție a programului Sisterhood of Young Animation Auteurs   Programul de stud..

Încep înscrierile pentru SYAA 2023
La cea de-a 3-a ediție Sisterhood of Young Animation Auteurs (SYAA), Animest semnează un parteneriat cu Animation Film Festival Network și extinde pro..

Încep înscrierile pentru SYAA 2022
De astăzi, creatoarele din industria de animație se pot înscrie în programul Sisterhood of Young Animation Auteurs, powered by Animes..

12 cineaste selectate pentru participarea la Sisterhood of Young Animation Auteurs
Sisterhood of Young Animation Auteurs (SYAA), primul și cel mai amplu program de studiu din România dedicat creatoarelor din industria filmelor ..

Sisterhood of Young Animation Auteurs – programul Animest dedicat creatoarelor din industria filmului de animație
Nimic nu e imposibil în lumea filmelor de animație, dar statisticile oficiale privind  șansele femeilor din domeniu de a accesa funcții-che..